Wie ben ik?


 

 

 

 

 

 

Ik ben Natasja, 30 jaar en van kleins af aan helemaal gek van honden. In september 2006 ben ik een opleiding hondentoiletteren gaan volgen in Bunnik en sinds 2008 volledig gediplomeerd.Wij hebben thuis de schuur omgebouwd tot een mooie trimsalon die van alle gemakken is voorzien. Een elektrisch verstelbaar bad om zo ook de grote honden op een ideale hoogte in het bad te laten stappen, zonder dat ze getild hoeven te worden. De airco zorgt voor een comfortabele temperatuur voor mens en hond. Kortom, voor uw hond een fijne plek om nog eens terug te komen voor een trimbehandeling!    

Omdat ik het belangrijk vind dat het voor de hond geen stressvolle situatie is, trim ik altijd alleen en zullen er nooit meerdere honden tegelijkertijd aanwezig zijn. Uw trouwe viervoeter krijgt dus altijd alle aandacht en zorg die hij/zij verdiend. Uiteraard zijn er honden bij die door sommige omstandigheden toch angstig zijn. Denk daar bij aan een herplaatser, asiel of getraumatiseerde hond. Uit ervaring weet ik dat de 1 op 1 behandeling voor deze honden een positief effect heeft en ze elke keer weer een beetje meer vertrouwen krijgen in de trimbehandeling.

Ook voor pups die vanaf een maand of 6/7 voor het eerst komen, is het belangrijk dat er goed aandacht wordt besteed aan de pup. Mijn doel is dat er in de toekomst dan een vrolijke hond bij mij op de trimtafel staat die niet angstig is en het uitje aan de trimsalon als een gewoonte ziet. Voor mij altijd een uitdaging, maar ook erg leuk om te zien als zowel hond als baas vrolijk en tevreden de deur uit gaat! 

 Helaas kan ik vanwege een chronische peesontsteking in mijn duim geen grote pluk en kniphonden meer aannemen (denk hierbij aan een labradoodle, grote poedel, teckel ) Excuus voor het ongemak! Voor vragen kunt u mij uiteraard even een mail sturen. 

Staat het ras van uw hond niet op de prijslijst? Stuur gerust even een mail. Binnen 24 uur heeft u antwoord.  

Maak de afspraak altijd ruim van tevoren. Buiten dat ik graag in mijn salon aan het werk ben, ben ik ook fulltime moeder van 2 prachtige kids en moet ik mijn tijden goed indelen. 

 

Wilt u een afspraak maken? Dit kan alleen via onderstaand e-mailadres of via het contactformulier.

info@natasjatrimsalon.nl

Graag tot ziens! 

Natasja